Ezek az elmúlt időszak legstreameltebb dalai itthon

Miket hallgattunk mi, magyarok az elmúlt időszakban?

Mint tudjuk, a streaming és a zenei eladásoknak nem teljesen hétfővel kezdődik a nap, hanem inkább péntekkel, mely tegnap volt. Lássuk mit is hallgattunk a legtöbbet 19-e óta! Az elmúlt 24 óra kiemelkedően jól teljesített, kiemelkedő számokat hoztunk, mint ország. Vajon köze van ehhez a bezártságnak?

10. Arizona Zervas – Roxanne
09. Billie Eilish – bad guy

Úgy tűnik itthon nem csillapodik a Billie Eilish és a bad guy mánia sem, olyannyira nem, hogy több, mint 67 ezerszer hallgatták meg a dalt.

08. Trevor Daniel – Falling
07. Rácz Gergő – Mostantól

Messzmenőleg a legnépszerűbb hazai szám az elmúlt 24 órában. 76 ezer hallgatással messzemenőleg kiemelkedő helyen van.

06. Dua Lipa – Don’t Start Now

Épp, hogy kicsúszott a legjobb öt közül a hamarosan a Sziget Fesztiválon és Bécsben is koncertező Dua Lipa. A maga 97 ezres hallgatószámával viszont órási ugrás elődjéhez mérten.

05. The Weeknd – Bliding Lights

Hihetetlen népszerűségnek örvend a The Weeknd, hiszen a tegnap megjelent albumával és annak dalaival nem csak a hazai, de a nemzetközi listákat is hihetetlen mértékben uralja.

04. Eminem – Godzilla (feat. Juice WRLD)
03. SAINt JHN – Roses
02. Tones and I – Dance Monkey

Úgy tűnik nincs megállás Tone and I-nak, hiába a Dance Monkey a mai napig az egyik legnépszerűbb dal hazánkban, 106 ezer alkalommal pörgött magyar felhasználók által.

01. Roddy Ricch – The Box

A magyar hallgatóság kiemelt kedvencévé nőtte ki magát a rapper új dala, 113 ezer alkalommal hallgattuk meg az elmúlt 24 órában.