MILEY CYRUS: ANNYIRA UTÁLTAM A TESTEM, HOGY ÉVEKIG NEM HORDTAM BIKINIT

Az énekesnő Demi Lovatonak vallott a body shamingről.

Pár napja Demi Lovato volt Miley Cyrus vendége Instagram live sorozatában, a két ex-Disney sztár pedig többek közt a body shamingről is beszélgetett. Miley elárulta, hogy a hírhedt 2013-mas VMA fellépése után évekig nem hordott bikinit a róla készült bántó mémek miatt.

Miley 7 éve a VMA-n.

Egy testszínű bikini volt rajtam a fellépésen, és utána mindenki egy pulykához hasonlította a testem. Emiatt 2 évig nem is hordtam bikinit egyátalán

– kezdte Cyrus.

Az énekesnő szerint a mémekkel az a baj, hogy viccesek is tudnak lenni, de ha rólad csinálnak, az nagyon meg tudja bántani az embert. Ezután döntött úgy, hogy valami fontosabb dologra is szeretné használni a hírnevét.

Ekkor kezdtem el a Happy Hippie alapítványomat, mert valami fontosabbat akartam csinálni, mint a zeneiparban tevékenykedni, hiszen amiatt éreztem nagyon rosszul magam. 

Miley és Demi 15 éve jó barátok.

Miley elmondása szerint a legnehezebb az volt, hogy a nyilvánosság előtt egy független, magabiztos nőként mutatkozott, a valóságban viszont önértékelési problémákkal küzdött, és emiatt úgy érezte, hazudik a rajongóinak.

Demi teljesen egyetértett pályatársával, hiszen ő maga is hasonló küzdelmeken ment keresztül, és biztosította arról, hogyha legközelebb hasonló helyzetbe kerül, az ő támogatására biztosan számíthat.

Bárcsak ott lehettem volna neked, fogalmam sem volt erről. Akkoriban nem álltunk annyira közel egymáshoz, de ha még egyszer ilyen van, hívj fel nyugodtan

– mondta Demi.