Nosztalgikus videóval jelentkezik a 5 Seconds of Summer

A srácok bemutatták legújabb kisfilmjüket.

A júniusban a Budapest Parkban koncertező ausztrál 5 Seconds of Summer most legújabb videójukat mutatta be.

A kisfilm legutóbbi kislemezükhöz, az Old Me-hez készült el, melyről itt írtunk bővebben. A videó reflektál a srácok karrierjére és útjukra közösen, mely szinte biztosan belopja majd magát a rajongók szívébe. Luke így nyilatkozott

Az Old Me egy fiatalos lélek nagy visszatekintését szeretné reprezentálni, beszéljünk itt a rossz vagy a jó dolgokról, melyek megtörténtek. Minden apró döntés segített azzá válni, akik ma vagyunk – legyen az jó vagy rossz és ezt büszkén hangoztatjuk. Nagyon fiatalon kerültünk bele a médiába és milliók éhes szája elé, akik készen álltak arra, hogy szétszedjenek minket, ezekben a nehéz időkben pedig szerencsére ott voltunk mindig egymásnak. Néha szükséges, hogy megálljunk egy pillanatra és értékeljük az életünket és azt, hogy ezen a kalandon közösen vehettünk részt.

– mesélte Luke Hemmings

A e hónapban érkező Calm-on 14 dal szerepel majd, melyről hallhattuk már a Teeth-et, a No Shame-t, az Easier-t illetve a mostani Old Me-t, így biztosan változatos korongot foghatunk majd kezünkbe. A videó amúgy eléggé reprezentatív, egy vonatút szemtanúi lehetünk, ami során a srácok különböző életeseményeinél tekinthetünk ki.