KORONAVÍRUS: elmarad AVRIL LAVIGNE bécsi koncertje

Elérte a szomszéd országot is az új rendelet.

Ennyi, biztosan elmarad Avril Lavigne bécsi koncertje is, a koronavírus brutális terjeszkedésének köszönhetően.

Ezekben a percekben kaptuk meg a hírt, miszerint Bécsben is elmarad az összes rendezvény, amely ezernél több embert hozna össze egy helyszínre. Ez kifejezetten rossz hír a koncertre járóknak, hiszen így tömérdek mennyiségű koncertet törölnek, egyelőre április elejéig.

Így biztosan nép lép színpadra sem a Pentatonix, sem Avril Lavigne sem, aki majd’ 10 évvel ez előtt járt utoljára a kontinensen. Természetesen az énekesnő kifejezetten veszélyeztetett a vírusra, hiszen Lyme kórjának köszönhetően sokkal gyengébb szervezete.

Pár nappal ez előtt kezdődött a koncertek lemondása.

Avril amúgy már lemondta párizsi, milánói és zürich-i koncertjét is, így már az is kérdés, hogy egyáltalán belevágnak-e a koncertsorozatba, vagy megpróbálják eltolni pár hónappal későbbre. A Wiener Stadthalle közleményét itt olvashatjátok el. Az eseményhez a következőt posztolták a szervezők:

Sajnálattal közöljük, hogy Avril Lavigne koncertje a bécsi Wiener Stadthalle-ban nem kerül megtartásra a koronavírus miatt. A koncertet nem töröljük, jelenleg is egy új dátumon dolgozunk, amire a már megvásárolt jegyek érvényesek maradnak.