Hatalmas sikerrel nyitja az új évet Shakira és Anuel AA

A többszörös platina lemezes, Grammy-díjjal kitüntetett, énekes/dalszerző Shakira, végre hivatalos videóklippel jelentkezett „Me Gusta” című slágeréhez, melyben a puerto ricói származású világsztárral, Anuellel szerepel.

Shakira a hatalmas sikert aratott Super Bowl fellépése után sem pihen, első friss dala a 2020-as évben egy fantasztikus együttműködés a rapper/énekes szupersztár Anuellel.

Most végre videóklipet is kapott a dal, mely egyszerre vibráló és szürreális, követve az énekesnő kiemelkedő látványvilággal rendelkező videóinak tradícióját. A Drew Kirch rendezte klipben, amelynek helyszíne egy konyha, Shakira divatos és színpompás ruhában adja elő a „Me Gusta” című dalt, miközben Anuel a háttérben készíti a vacsorát. Ez a jelenet készíti elő a látványos, és lélegzetelállító jelenetek sorát, melyek egyik csúcspontja az, amikor az énekesnő egy lakomával teli asztalfőn ülve folytatja tovább dalát. A klip így önmagában is ugyanolyan emlékezetes, mint az eredeti dal maga, annak kitörölhetetlen refrénjével.

Kevesebb mint 2 hónap alatt a „Me Gusta”, az év egyik legnagyobb slágerévé vált. A dal már most túllépte a 75 milliós hallgatottságot, dalszöveges videója pedig, 37 milliós nézettséggel rendelkezik. Platina és arany minősítést kapott többek között Spanyolországban, Brazíliában és Mexikóban, illetve a rádiós hallgatottsági lista élére került Argentínában, Chilében, Guetemalában, Panamában, illetve Mexikóban.

Hamarosan „Me Gusta” tematikájú merchandise-zal jelentkezik az énekesnő, a „Nemzetközi Nőnap” alkalmából pedig, az Apple Music „Dale Play” listájának borítójára került.

2020 Shakira karrierjének egyik legnagyobb sikerű éve lehet. A Super Bowl félidejében előadott fellépése hatalmas sikert aratott világszerte, melyet egy különleges dokumentfilm követett az HBO-n „Shakira In Concert: El Dorado World Tour” címmel, a „Me Gusta” pedig, csak tovább növeli az énekesnő népszerűségét.

Shakira jelenleg is vadonatúj dalokon dolgozik, melyeket új lemezén jelentet meg még idén, amit egy világkörüli turnén szeretne bemutatni 2021-ben.

A rekordokat döntő puerto-ricói sztár Anuel, „KEII” címmel jelentette meg új dalát és videóklipjét, mely 90 millió fölötti hallgatottságot generált egy hónap alatt. Debütáló albuma kiadásra vár a Sony Music Latin gondozásába.