SELENA GOMEZ: AZ EMBEREK AZT GONDOLJÁK, NEM ÉN VAGYOK A LEGJOBB ÉNEKES

Selena Kelly Clarksonnak azt is elárulta, hogy máris újra stúdiózik.

Az év elején jelent meg Selena Gomez legújabb korongja, a Rare, így többek közt erről beszélgetett Kelly Clarksonnal az énekesnő. Elmondása szerint ez a legőszintébb lemeze, mivel nagyon fiatalon kezdte a pályafutását, ráadásul Disney-sztárként, így nem volt annyi lehetősége kísérletezni a zenéjével, mint most. 

Imádtam a Disney éveimet, de sokkal kötöttebbek voltak. Voltak dolgok, amiket muszáj volt csinálnom, így nem igazán tudtam kialakítani akkoriban a saját hangzásom

– mondta Selena.
Selena Kelly Clarkson műsorában vendégeskedett.

Az énekesnő azoknak a kritikusainak is válaszolt, akik azt mondják, hogy nincs elég jó hangja az énekesi karrierhez. 

Mindig egyre jobb és jobb zenét próbálok csinálni. Tudom, hogy egyesek azt gondolják, nem én vagyok a legjobb énekes, de nagyon keményen dolgozom.

Selena igazottan mesélt arról is, hogy mennyire szeret dalokat írni, mostani albumán pedig mindent kiírt magából, a kapcsolataitól kezdve a nehéz időszakain át. És lehet, hogy hamarabb érkezik az következő, mint gondolnánk?

Igazából már vissza is tértem a stúdiózáshoz, annyira motivált lettem ettől az élménytől

– áradozott az énekesnő.

A pletykák szerint egyébként nemsokára érkezik a Rare újrakiadása, melyen 3 új dal kap majd helyet, és ha Selena így halad a stúdiózással, nemsokára akár egy vadiúj albummal is meglepheti rajongóit.