MARIAH CAREY-TŐL SELENA GOMEZ-IG: POPSZTÁROK LEGSZÖRNYŰBB FELLÉPÉSEI

Valószínűleg a listán szereplő énekesek legszívesebben elfelejtenék ezeket a fellépéseiket.

A sztárok is emberek, így nekik is lehetnek rossz napjaik, amikor egyáltalán nincsenek formában. Összegyűjtöttünk 5 énekest, akiknek pont egy ilyen napon kellett karmerák elé állniuk, az eredmény pedig borzalmas lett. Természetesen ettől még a listán szereplő sztárok kiváló előadók, és ugyanúgy szeretjük őket.

Mariah Carey – Emotions (2016)

https://youtu.be/I3I6hgC1gEI

Egy szilveszteri műsorban énekelt volna Mariah, de ezt a fellépés már akkor elengedte, mikor még el sem kezdődött. Egy technikai probléma miatt nem működött a fülese, így inkább meg sem próbálkozott az énekléssel, mentségére pedig annyit tudott felhozni: ‘de legalább listavezető volt ez a szám’, a színpadról pedig egy vállvonás kíséretében távozott. Egy évre rá visszatért ugyanebbe a műsorba az aranytorkú díva, és tökéletes fellépést nyújtott.

Fergie – National Anthem (2018)

A Black Eyed Peas egykori frontasszonya egy kosárladba mérkőzés előtt énekelte az amerikai himnuszt, több kevesebb sikerrel. Inkább kevesebbel. Az énekesnő ugyanis szinte egy hangot sem talált el, a játékosok pedig zavartan nézegettek egymásra. A borzalmas fellépés után Fergie ezt kiáltotta mikrofonba: ‘akkor kosarazzunk egyet!’ De nem vagyunk biztosak benne, hogy a csapatnak volt kedve a játékhoz a hallottak után. Nem teljesen értjük, mi történt itt az énekesnővel, mivel többször bebizonyította már, hogy a plafont is képes leénekelni.

Lana Del Rey – Video Games (2012)

Az énekesnő első, és egyben utolsó élő tévés fellépése volt ez. Elmondása szerint rettenetesen izgult, ami sajnos rányomta a bélyegét az előadásra. Lana ugyanis zavartan sétált fel alá a színpadon, és úgy hangzott, mintha folyamatosan levegőért kapkodna, így a hangja többször elcsuklott. Később egy interjúban közölte az énekesnő, hogy ezután már nem voltak olyan biztosak a tehetségében azok, akik addig támogatták őt. Szerencsére Lana kerrierje túlélte ezt a kis bakit, és azóta többször bebizonyította, hogy tud ő énekelni. 

Britney Spears – Gimme More (2007)

Britney kaotikus éve után a VMA-n lett volna a nagy visszatérés pillanata, ám nem teljesen úgy sült el a dolog, mint ahogy azt tervezték. Az énekesnő ugyanis tánc helyett inkább csak botladozott a színpadon, mint aki nem teljesen biztos abban, mit is kéne csinálnia. Britney előző éjjel hajnalig bulizott egy vegasi klubban, így lehet, hogy ez lett a veszte a fellépésnek. 2016-ban aztán visszatért a VMA színpadára, akkor viszont már profi előadást láthattunk tőle.

Selena Gomez – Lose You To Love Me / Look At Her Now (2019)

https://youtu.be/s_PzzyfKVBU

Selena a tavalyi AMA-re tervezte nagy visszatérését, ami sajnos nem ment zökkenőmentesen. Az amúgy sem erős énekhangú sztár igencsak hamiskásan hangzott a Lose You To Love Me alatt, a Look At Her Now pedig inkább emlékeztetett egy otthoni, nappaliban történő táncikálásra, mint egy profi fellépése. Az énekesnő a koreográfiát is többször elrontotta. Utólag elárulta, hogy nem állt még készen a színpadra történő visszatérésre, de biztosak vagyunk benne, hogy amint így lesz, Selena egy hozzá méltó profi show-val fog előrukkolni.