A TIK TOK TETTE HÍRESSÉ: DOJA CAT – SAY SO

Újracsinálta Doja Cat a viral Tik Tok-os táncot új kisfilmjében.

Ha számotokra nem lenne ismerős Doja Cat neve, akkor először is utazzunk vissza az időben egy keveset, a Mooo! című daláig, amivel először felkapták.

Ez is felkapott lett, de valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy ezt sikerül majd felülmúlnia, sőt, mi több, Ő maga fogja a viral Tik Tok videókban megjelenő táncmozdulatokat felhasználni dala kisfilmjében.

Az énekes-rappernek pont kapóra is jött, hogy a disco-pop feléledt – ha nem lenne elég a Tik Tok-on szerzett óriási rajongótábor. Természetesen hogyan is hálálhatta volna meg jobban Doja a szeretetet és a felkapottságot, mint hogy beleteszi a várva-várt kisfilmbe a táncot, ami a fellegekbe repítette.

Meglepő, hogy milyen szinten éledt újjá a disco és a ‘70-80-as évek stílusa ötvözve a mai, modern hangzással. Doja mellett kolleganői, mint Dua Lipa és Lady Gaga is effelé nyitogatja szárnyait.

A kisfilm is eléggé nosztalgikusra sikeredett, de nézzük meg a rapper-énekes fellépését a Tonight Show-ba, ahol Jimmy Fallon vendége volt, ahol nettó 3 percig verik ki a szemünket a discogömbök.

https://youtu.be/68NkjShYOSE