SAJÁT SITCOM-OT FORGATOTT DUA LIPA

A Vogue magazinnak készített videóban több nagy divatház őszi kollekciójának modellje az énekesnő.

Bár még csak március van, egy dolog már tisztán látszik: 2020 Dua Lipa éve lesz. Még tavaly kiadta második albuma előfutárát, a Don’t Start Now-t, mely tarolt mind a brit, mind az amerikai slágerlistán, de legújabb kislemeze, az idei Physical is nagyon jól teljesít. Új korongja, mely a Future Nostalgia névre lett keresztelve április 3-án érkezik, és ennek örömére turnéra is indul Európa szerte, és egészen Bécsig hozza azt. Ha ez még nem lenne elég, 2018-as, nagy sikerű budapesti fellépése után visszatér a Sziget fesztivál nagyszínpadára is.

A képre kattintva tudtok jegyet vásárolni Dua budapesti fellépésére.

Most a Vogue magazinnal állt össze az énekesnő egy videó erejéig, melyben a New York-i divathét alkalmából több neves divatház, például a Marc Jacobs, a Tom Ford, és a Eckhaus Latta őszi kollekciójának darabjait mutatja be. Az 5 perces videó érdekessége, hogy egy 90-es évekbeli sitcom stílusában lett elkészítve, története szerint pedig Dua egy divatőrült énekesnő, aki nem tudja eldönteni, mit viseljen a vacsorához. A legjobbakkal is megesik, nem igaz? 

https://m.youtube.com/watch?v=aO_76YhBymM&feature=youtu.be

A kisfilmet egyébként Bardia Zeinali rendezte, Dua pedig Twitter oldalán azt írta, hogy imádta a forgatás őrült napját, a magazin munkatársait pedig a világ legkedvesebb csapatának nevezte.