VISSZATÉRT LADY GAGA: MINDEN, AMIT EDDIG TUDNI LEHET AZ ÚJ ALBUMRÓL

Megjelent Lady Gaga új dala és videója, amivel Selena Gomez nyomdokaiba lépett.

Amerikai idő szerint péntek éjfékor adta ki az énekesnő a Stupid Love videóját, melyet teljes egészében iPhone 11 Pro-val rögzítettek, csak úgy, mint Selena Gomez Lose You To Love Me és Look At Her Now klipjeit. A rendező Daniel Askill volt, Gaga pedig egy földönkívüli törzs, a Chromatica vezetőjeként tűnik fel benne, aki nem vágyik másra, csak szeretetre a konfliktusokkal teli világban.

A premiert követően az énekesnő az Apple Music-nak adott interjút az új albumról, melynek a címe valószínűleg Chromatica lesz, erről itt írtunk bővebben.

kattints a képre és szavazz Lady Gaga visszatéréséről Instagram oldalunkon

Táncolni fogunk az új lemezre. A teljes szívemet, az összes fájdalmamat és a másik birodalomból származó üzeneteimet beleraktam, amikről hallottam

– mesélte Gaga, a klip földönkívüli témájához igazodva.

Minden, amit mondtak, hogy mondjak el a világnak, azt beletettem a zenémbe, ez pedig nekem nagyon tetszett, tiszta energia az egész. Azt akarom, hogy az emberek táncoljanak és jól érezzék magukat.

Gaga nem először játszik földönkívülit: a 2011-es Born This Way videónak is hasonló volt a témája.

Azt is megtudhattuk, hasonló lesz-e az új korong a 2016-os Joanne-hez.

Olyan zenét szeretnék kiadni, amit a világ nagy része hallani fog majd. Ami a emberek mindennapjai részévé válik, és nap, mint nap boldoggá teszi majd őket

– magyarázta Gaga.

A Joanne inkább édesapámnak szólt a családom egyik nagy traumájáról, és arról, hogy adjuk tovább ezt a génjeinken keresztül.

Az extrém stílusú énekesnő azt is elárulta, hogy rengeteget sírt a stúdióban, mikor visszahallgatta a felvételeket, mert annyira vidámak voltak, ő pedig sokszor nem úgy érezte magát. A lemezen egyébént többek közt BloodPop-al dolgozott, aki az első kislemez producere is egyben. 

Bár megjelenési dátuma még nem került nyilvánosságra, biztosra vehetjük, hogy Gaga nagyot fog robbantani az új koronggal.