RIHANNA HARCBA SZÁLL LADY GAGÁVAL?!

Lady Gaga hivatalosan is megerősítette visszatérését.

https://www.instagram.com/p/B8_0qdLlSAA/?igshid=8gcppw36m97f

Az új kislemez, melynek a demója már hónapokkal ezelőtt kiszivárgott, a Stupid Love nevet viseli, és február 28-án, pénteken érkezik. A dal producere BloodPop volt, akivel az énekesnő már több, mint 2 éve dolgozik a 2016-ban megjelent Joanne-t követő, hatodik stúdióalbumán.  

Egy kép Gaga visszatérő dalának, a Stupid Love-nak a videójából.

Nem Gaga az egyetlen előadó, aki erre a napra tervezi nagy visszatérését. Bennfentes információk szerint Rihanna is pénteken jelenteti meg új, PARTYNEXTDOOR-al közös számát, mely 3 év után az első kislemeze lesz. 

Lady Gaga Las Vegas-i koncertsorozata, az Enigma már két éve tart.

Mindkét énekesnő neve az idei év legjobban várt visszatérői között szerepel, ugyanis az elmúlt pár évben zenei karrierjük a háttérbe szorult. Míg Gaga a színészi pályán próbálta ki magát a nagy sikerű Csillag születik női főszerepében, majd Las Vegas-i rezidenciájára koncentrált, addig a barbadosi díva a Fenty Beauty smink termékcsaládján, és a Savage x Fenty fehérnemű kollekcióján dolgozott. 

Rihanna a zeneipar után a szépségipart hódította meg Fenty Beauty sminkkollekciójával.

Nagyon izgalmas, mikor két ekkora előadó egy napon jelentet meg zenét, és erre még az is rátesz egy lapáttal, hogy mindkét énekesnő 2016-ban adott ki utoljára stúdióalbumot, így már valószínűleg mindenki nagyon várja a két díva visszatérését.