PREMIER: MILYEN LENNE TAYLOR SWIFT, HA FÉRFI LENNE?

Megjelent Taylor Swift vadonatúj videója a The Man című dalához. 

A klippet a tavaly szeptemberi, párizsi City of Lover koncertjén rögzítették, ahol több dalt is bemutatott az akkor épp megjelenő albumáról, többek közt a You Need to Calm Down-t, a The Archer-t, és a korong címadó dalát, a Lover-t is, így valószínűleg nem ez lesz az egyetlen felvétel, amit kiadnak a koncertről.

Taylor a City of Lover koncerten tavaly szeptemberben, az Olympia Music Hall-ban, Párizsban.

A dal témáját tekintve azt feszegeti, hogy Taylor mennyivel több tiszteletet kapna a munkásságáért, ha férfi lenne. A férfiakkal egyébként meggyűlt a baja az énekesnőnek. Elég csak arra gondolnunk, hogy a média pár éve tulajdonképpen darabokra szedte néha viharos, túlpublicizált románcai miatt. Természetesen a Kanye West-el való, majdnem egy évtizeden át tartó balhéját  is nehéz lenne elfelejteni, mely végül inspirációként szolgált Taylor eddigi legkeményebb, Reputation érájához. A legutóbbi, eléggé publikus nézeteltérése Justin Bieber és Ariana Grande menedzserével, Scooter Braun-nal volt, aki megvásárolta Swift korábbi dalaihoz a jogokat előző kiadójától, így azok nem a szerző, Taylor tulajdonát képzik, és nincs beleszólása, milyen formában lesznek felhasználva a jövőben. Ezek a tapasztalatok biztosan szerepet játszottak a The Man megírásánák.

Taylor őszintén beszélt sérelmeiről a dalai eladásával kapcsolatban a Billboard Women In Music rendezvényen.

Szerencsére az énekeső magánéletét tekintve jelenleg talán a legjobb korszakát éli, hiszen már 3 éve boldog párkapcsolatban él a brit származású színész/modellel, Joe Alwyn-al, aki inspirációként is szolgált a Lover album több dalához. 

Három éve dúl a szerelem Taylor és a brit színész, Joe Alwyn között.

Taylor egyébként idén kedvez az európai rajongóinak, ugyanis a nyáron több fesztiválon is fellép, többek közt Belgiumban, Németországban, Lengyelországban és Franciaországban is. Ha pedig az énekesnő magánéletébe szeretnénk egy kicsit beletekinteni, elég megnézni új dokumentumfilmjét, a Miss Americana-t, melyben kendőzetlenül beszél az elmúlt évek megpróbáltatásairól is.