2010, 2013, 2016 és 2017 után újra hazánkba érkezik a BILLY TALENT

A hazai közönség második klubkoncertjét – mind a kettő a Budapest Parkban kerül(t) megrendezésre -, míg összesítve ötödik alkalommal látogat el hozzánk a kanadai punk-rock banda a Billy Talent.

A banda több, mint két évtizeddel ez előtt alakult meg, pontosítva 1993-ban, azaz 2023-ban már harminc éve léteznek, mint együttes. Az eredetileg Pezz nevű társaság 1999-ben egy imidzsváltás keretén belül nevüket is megváltoztatták, a máig ikonikus, ma is ismertre.

A srácok már igazi veteránnak számítanak hazánkban, ugyanis a Sziget-Volt-Park-Sziget kombináció után úgy tűnik, most újra nyakukba veszik a Budapest Parkot és egy órási bulit csapnak majd hazánk egyik legszeretettebb koncerthelyszínén.

Ha minden a terv szerint halad, a fiúk a hamarosan érkező, hatodik stúdiólemezükkel turnéznak majd, melyről valószínűsíthetően két dalt is hallhattunk már, például a Reckless Paradise-t.

Június 14-én érkeznek a srácok újra magyar földre, a jegyek pedig rohamosan fogynak. A kedvezményes early bird jegyek, melyek 7990 forintba kerültek órákon belül elfogytak, így az első körös ár 8990 forint, mely egy ezressel fog emelkedni később, a jegyek fogyásának arányában.

VIP lounge és terasz jegyek is elérhetőek még a felejthetetlen zúzásra.

jegyek \\ Facebook esemény