2020 legjobban várt lemezei

Erős év lesz az idei az biztos, hiszen már januárban olyan előadók érkeznek (visszatérő) lemezzel, mint Selena Gomez, Kesha, Meghan Trainor vagy Louis Tomlinson.

Elképesztő mennyiségű előadó érkezik új lemezzel a 2020-as évben. Köztudott, hogy sokan arra vártak, hogy a nagyobb előadók, mint többek között Taylor Swift, Rihanna, Lady Gaga vagy Adele bedobják új korongjaikat a közösbe, viszont ez meghiúsult és kizárólag Taylor Swift jelentkezett új lemezzel. Most viszont kvázi feltorlódtak a korongok. Így történhetett, hogy már januárban olyan előadók adnak ki korongokat, mint Selena Gomez, Kesha, Meghan Trainor vagy Louis Tomlinson.

Dua Lipa – Future Nostalgia

Az extrém különleges debütálás után most újra versenybe száll Dua Lipa. Az újdonsült pophercegnő kábé egyiknapról a másikra került a kocsmák, bárok fellépői közül fel a Sziget-headliner pozícióba, hiszen 2018-ban ez is megtörtént. Most pedig 2020-ban a Future Nostalgia egy mai köntösbe öntött disco-experimental pop album lesz, melynek legnagyobb influencere Madonna volt Lipa elmondása szerint. Egy kis ízelítő a címadó dal, valamint a lead kislemez is, a Don’t Start Now.

Selena Gomez – Rare (január 10.)

1 nap választ el Selena Gomez legújabb, számszerint (szóló és a The Scene-el közös egyben) hetedik albuma, a Rare, melyért nyereményjátékot is indítunk majd. A Lose You To Love Me, mely az album lead kislemeze órási siker lett, hiszen Billboard #1 pozícióba is került, valamint iPhone 11 Pro-n lett forgatva a hozzákészült kisfilm, csakúgy, mint kistestvéréé, a Look at Her Now videója is. Az album talán Gomez karrierjének legérdekesebb albuma lehet, hiszen egyelőre semmit nem tudunk róla, milyen hangzással is jelentkezik majd az énekesnő, hiszen a két ismert dal eléggé különböző stílusilag.

Ava Max – TBA

2018-ban egyik napról a másikra lett az albán felmenőkkel rendelkező Ava Max a vérbeli popzene megmentője, ugyanis üde foltnak számított a trap és r ‘n b vonal mellett a Sweet but Psycho, mely a mai napig igazán népszerű. Az énekesnő debütáló albuma pedig tavaly nyáron érkezett volna, ehelyett 2020 első felében várható. A sok-sok kislemez közül egyelőre rejtély, melyek kerülnek fel a korongra.

Justin Bieber – TBA

Természetesen Justin sem maradhat le a listáról, akinek a pletykák szerint májusban érkezik vadonatúj albuma. A korong első nyalánksága, a Yummy már elérhető, viszont nem hozott akkora számokat az első napokban, mint amit terveztek valószínűleg.

Kesha – Raising Hell

Január végén érkezik Kesha negyedik albuma, a Raising Hell, melyen talán a legérdekesebb dal, ami helyet kap, az a duett régi önmagával Ke$ha-val is.

A nagy pop ikonok

Szinte hihetetlen, de a pop nagyágyúinak mindnek érik egy-egy album: Adele, Lady Gaga, Britney Spears, Beyoncé, Katy Perry, Rihanna és Miley Cyrus is várható vadonatúj CD-vel 2020-ban… kérdés már csak az, hogy milyen elosztásban érkeznek ezek a lemezek, hiszen ha nem küldik egymás ellen a lányokat, minden második hónapban kellene 1-1 korongot kapnunk.

Az ex-Fifth Harmony lányok

Camila Cabello-n kívül, aki tavaly decemberben kiadta lemezét, mind a négy lánytól várható debütáló lemez. Valószínűleg leghamarabb Normani-tól és Lauren Jauregui-tól kapunk majd anyagot, hiszen mind a kettőjük elég aktív a mai napig is. Ally épp egy két állomásos miniturnén vesz részt, viszont folyamatosan újabbnál újabb dalokkal lát el minket, míg Dinah úgy tűnik csöndben dolgozik debütáló albumán.

BLACKPINK

Már 2019 végére be volt tervezve a lányoknak egy debütáló, teljes hosszúságú lemez, de mint látjuk, ez elmaradt. 2020 első felére várható a korong a mostani információk szerint.

5 Seconds of Summer

A srácok, akik idén nyáron látogatják meg majd hazánkat és fergeteges bulit csapnak majd a Budapest Park színpadán, minden bizonnyal új lemezzel érkeznek majd hazánkba, melynek előfutára lehet a Teeth is.

a teljesség igénye nélkül…

… mint fentebb is említettem, hihetetlen mennyiségű lemez érkezik 2020-ban, hiszen még egy szót sem ejtettünk Kesha-ról, Meghan Trainor-ról, Halsey-ról, Ellie Goulding-ról, Lorde-ról, Anne-Marie-ról, Ashley Tisdale-ről, Zara Larsson-ról, a Iggy Azalea-ról, a nagy visszatérő Pussycat Dolls-ról, Lana Del Rey-ről, Hailee Steinfeld-ről és a többiekről.