Először a hazai közönség előtt: 5 Seconds of Summer

Az ausztrál pop-punk banda első alkalommal érkezik kishazánkba, egyenesen az egyik legkúlabb helyszínre Budapesten, a Budapest Park-ba. Már korábban is beszámoltunk a srácok érkezéséről, azt a cikket itt érhetitek el. A 2011-ben alakult banda hamar ezrek majd milliók kedvencévé vált, hiszen sajátos stílusuk és másodperceken belül felismerhető hangjuk mindenki fejét elforgatta.

Az először ténylegesen pop-punkot játszó banda mára már visszavett a zúzásból és sokkal kommerszebb utakon jár – legalábbis ezt sugallta a már-már könnyed pop vonalakat is tartalmazó Youngblood c. korongjuk, melyről a korong címadó dala egyik napról a másikra lett a nyár slágere, erre pedig rádobott egy lapáttal a The Chainsmokers-el közösen jegyzett Who Do You Love. A srácok amúgy Lennon Stella-val közösen nyitottak a DJ párosnak, bár lehet a saját headline turnéjukon már nem egy Lennon kaliberű pop-énekesnőt várnak a rajongók.

A 13 okom volt c. sorozat legutóbb vetített évadában a srácok is készítettek egy track-et, mégpedig a Teeth-et, mely hihetetlen népszerűségnek örvend a mai napig, hiába kaptak helyet a CD-n olyan nevek, mint Charli XCX vagy a Grammy-díjas Daya is.

A srácok szinte biztosan megtelítik a Budapest Park placcát június 4-én, úgyhogy nem árt gyorsan beszerezni a jegyeket az egészestés zúzásra, ahol a fentebb említett dalok mellett biztosan elhangzanak majd olyan szerzemények, mint az Easier, az Amnesia vagy a She Looks So Perfect is. Természetesen emellett számíthatunk is egy vadonatúj albumra is a srácoktól, melyre biztosan felkerül a Teeth is.

Alább a jegyárakat is megtaláljátok, 9.990 forintos indulóárral, illetve a Facebook esemény is egy kattintásra van, mindenképp jelöljétek be, ha terveztek menni a koncertre, illetve tudassátok így ismerőseitekkel egy kattintással, hogy érdeklődtök esetleg biztosan mentek is az eseményre!

jegyvásárlás \\ Facebook esemény