Duplázással zárja az óévet Ava Max!

2 új dalt is kidobott az énekesnő 2019 utolsó napjaiban.

Max nem rest, ugyanis debütáló albuma készen van, emellett pedig úgy ontja magából az újabbnál újabb dalokat, mintha nem lenne holnap.

Elsőként az Alan Walker-rak közös Alone pt. II.-ről ejtsünk pár szót. A norvég DJ/producer és Ava Max párosítása eléggé meglepő lehet, hiszen szinte semmi előjelét nem láthattuk annak, hogy ez a kollaboráció egyáltalán készülget. A hozzákészült kisfilm pedig egyfajta folytatása a 2018-as, Sabrina Carpenterrel is közös On My Way-nek, a dal maga pedig a 2016-os Alone c. kislemeznek. A videóban pedig egy norvég színésznő, Susanne Karin Moe látható.

Másik meglepetés rajongói számára pedig az On Somebody, mely 2019 utolsó napján érkezett. Arról egyelőre semmit nem lehet tudni, hogy a sok-sok kislemez közül melyek kapnak majd helyet Max debütáló albumán, mely ebben az évben várható majd. A dal amúgy egy exéről szól, akit már elvesztett és látja mással randizni, azaz mást érint már keze, mint ahogy énekli is.

Talán a legmeglepőbb, hogy eddig szinte az összes kislemeze egy másik oldalát mutatta meg az énekesnőnek, hiába maradt a populáris vonalon.