Bécsbe érkezik LAUV!

Az egyik-napról a másikra ismertté vált Lauv most Bécsbe látogat turnéjával!

Lauv aki sajátos stílusával és hangjával hívta fel magára a nagyközönség figyelmét, most Európát veszi nyakába!

A Rolling Stones úgy nyilatkozott róla, hogy a „legújabb szomorú, szívtörött király”, hiába 25 éves, hiába független (independent) előadó, aki mögött a mai napig még nagy kiadó sem áll, mégis belopta az emberek szívébe magát.

A kezdetekben koliszobájában zenélt, ma pedig a legnagyobb sztárok között tudhatja magát. Írt már dalt Charli XCX-nek és Demi Lovato-nak is, áttörő sikerét pedig az I Like Me Better hozta meg, mely debütáló korongján kapott helyet. Igaz Bécsbe nem ezzel, hanem már második, ~how i’m feeling~ c. albumával lép majd színpadra a sármos énekes. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne csendülhetne fel pár régebbi dal… sőt. De az biztos, hogy a május 20-ai koncerten felcsendül majd a Drugs & the Internet vagy az i’m so tired, előbbiben a tavaly a Strand Fesztivál színpadát is felrobbantó Anne-Marie, utóbbiban pedig a szende-kisfú imázzsal rendelkező Troye Sivan hallható.

Lauv, azaz polgári nevén Ari május huszadik napján érkezik Bécsbe, mégpedig a Gasometerbe, ahol olyan előadók léptek már előtte színpadra, mint Kylie Minouge vagy a később, az óriási érdeklődés miatt nagyobb helyre koncertjét áthelyező Avril Lavigne.

Már azt is tudjuk, hogy Lauv előtt Babygirl lép majd színpadra.

jegyek az Oeticket oldalán elérhetőek