Dupla lemez, 53 percnyi ikonikus Coldplay stílus: megjelent a zenekar nyolcadik stúdióalbuma

Chris Martin zenekara különleges, multikulti lemezt adott ki, amelyről több dal máris teljesen elvarázsolta a rajongókat. Az elsőként bemutatott „Orphans” című dal klipje máris több, mint 40 millió megtekintésnél jár, a közönség hamar megszerette az „Arabesque” című szerzeményt, milliók könnyezték végig a „Daddy” című dal animációs klipjét, és a lemez címadó dala, az “Everyday Life” is nagyot ment a zenemegosztókon.

A dupla albumot két részre osztotta a zenekar, a repertoár első fele a “Sunrise”, azaz napkelte, a második fele pedig a “Sunset”, azaz napnyugta címet kapta.

A november 22-én boltokba került Everyday Life azért is különleges kiadvány, mert a borítót a Coldplay gitárosának, Jonny Bucklandnak nagyapja, és az ő zenekarának egy 1919-es fotója inspirálta.

A brit együttesnek olyan szenzációs slágereket köszönhetünk, mint a Spotify-on több mint 1 milliárd streamet generáló The Chainsmokers-el közös „Something Just Like This”, vagy a nagysikerű „Paradise” című daluk, ami a YouTube-on több, mint 1 milliárd megtekintésnél jár.

Hallgassátok meg a minden érzelmet előcsaló 16 új szerzeményt!