Camila Cabello elkalauzol minket egy új világba

#romanceiscoming

A Havana és a Senorita slágergyáros dalospacsirtája, Camila Cabello egy teljesen új világba kalauzolja el rajongóit. A saját nevével fémjelzett korong óta nem is teltek el évek, máris érkezik második lemeze is, a Romance, melynek első kislemezének, a Liar-nek mérsékelt sikere után, jelenlegi partnerével, Shawn Mendes-zel közös Senorita óriásit robbant.

Az eddig megjelent dalok meglepően ígéretesek és mutatnak előadói fejlődést az énekesnő oldaláról. Ha az album első kislemeze nem is olyannyira különleges, de kevés olyan albumnyitó dal van a poptörténelemben, mint a Shameless – Camila számára ez a dal egyértelműen egy karriercsúcs (reméljük azért majd sikerül ezt felülmúlnia).

A korong mellé természetesen turné is dukál, de az énekesnő nemhogy Budapestre, de Bécsbe, Pozsonyba és Prágába sem látogat el: az igazán elszánt rajongóknak Milánóig vagy Berlinig kell elutazniuk, hogy lássák az egzotikus szépség vadonatúj, magasköltségvetésű világturnéját.

Mindenképp említést kell tennünk arról is, hogy a dallista egyelőre ismeretlen, nem tudjuk milyen meglepetéseket tartogat nekünk még az énekesnő, de már nem kell sokat aludni, hiszen a Mikulás napján, december 6-án jelenik majd meg a nemes egyszerűséggel Romance-re keresztelt alkotás.