Spurzine

Franciául ejt rabul INNA

INNA most az ugandai rapperrel, Vinka-val állt össze.

A román tehetség, INNA legújabb dalában, a Bebe-ben most nem románul, vagy spanyolul énekel, hanem főként angolul és egy új terepet kipróbálva, franciául is megszólal.

A dal megírásában maga az énekesnő és a rapper, Vinka is segédkezett, míg mellettük több társíró is helyet kapott. A dalt a művésznő egy régi társával, aki karrierje legismertebb dalait is adta neki, dolgozott össze. Marco & Seba dolgozott még például a Ruleta-n, a Hot-on, Nirvana-n, vagy a Gimmie Gimmie-n is a most megjelent Bebe-n kívül.

A két előadó hamar megtalálta a közös hangot elmondásuk szerint. A videó koncepciója egyszerű, városi környezetet vettek alapul, ahol csak a kreatív ötletek szabtak határt a különböző outfitek megtervezésében.

A városias környezetben több igazán király és különleges karaktert sikerült megformálnunk.

– mondta INNA

Majd mesélt egy keveset a dal megszületéséről is, milyen egyszerű körülmények kellettek egy ilyen csúcszuper dal elkészítéséhez, nem?

Nagyon random ötlet alapján született meg a Bebe, igazából az ütem és a dallam is egyből megvolt, majd percek alatt összeállt a refrén is és igazából az egész dal is olyan könnyedén készült el, csak úgy szárnyaltak az ötleteink. Vinka-val a közös munka is olyan volt, mint a kés a puha vajban.

– egészítette ki mondanivalóját