Hoppá! Órák alatt elfogytak a jegyek Avril Lavigne bécsi koncertjére!

Át is költöztették a koncertet a Gasometer-ből a Wiener Stadthalle-be!

A szervezők szerint a jegyárusítás után néhány órával már lehetetlen volt hivatalos úton jegyhez jutni Avril Lavigne visszatérő lemezét támogató Head Above Water World Tour-jára jegyet szerezni, ugyanis a Gasometer bő 4,2 ezres kapacitású helyszín teljesen elkelt.

Ekkor pedig át is költöztették gyorsan a koncertet egy nagyobb helyszínre, egyből a Wiener Stadthalle-ba, ahol idén megfordult már Cher vagy Ariana Grande maga is, mind a ketten teltházas koncertet adva – reméljük Lavigne-re is ez vár.

A koncertre holnaptól, azaz október 23-ától lehet újra jegyet kapni ITT, minden eddig megvásárolt jegy a Gasometer helyszínre érvényes lesz a Stadthalle-ban megrendezett koncertre is természetesen. A kezdőár 42€-tól keződik.

Avril a következőt nyilatkozta a koncertezéssel kapcsolatban:

Az egyik legjobb élményem volt a Head Above Water turné amerikai része. El sem hiszem, hogy ilyen hamar le is ment és már vége van. Minden este látni az arcotokat, érezni az energiát amit magatokból árasztotok, hihetetlen volt… minden bizonnyal erre volt szükségem. Nagyon sok pozitív energiát kaptam tőletek és nagyon hiányzott már a turnézás, így kifejezetten boldog vagyok, hogy bejelenthetem, hogy érkezik a Head Above Water Tour Európába és Ázsiába is hamarosan!

– mondta Avril

Avril koncertjein amúgy 15-16 dallal várja rajongóit, természetesen legnagyobb slágerei mellett új dalokat is bevett repertoárjába. Nem maradhat el az ikonikus Girlfriend vagy Sk8er Boi, de a Dumb Blonde és a Head Above Water is helyet kapott a setlisten.

az átlagos dallista az amerikai koncerteken:
  1. „Head Above Water”
  2. „My Happy Ending”
  3. „Here’s to Never Growing Up”
  4. „What the Hell”
  5. „Complicated”
  6. „It Was in Me”
  7. „Keep Holding On”
  8. „Don’t Tell Me”
  9. „When You’re Gone”
  10. „Hello Kitty” (átvezető)
  11. „Girlfriend”
  12. „Dumb Blonde”
  13. „He Wasn’t”
  14. „Sk8er Boi”
  15. „I Fell in Love with the Devil”
  16. „I’m with You”