forrás: YouTube

Elbűvölő popdallal jelentkezik Magyarország egyik legkedveltebb vloggere

B. Nagy Réka az „Örültség” pattogós sorai után egy igazán fülbemászó, bájos és kedves szerzeménnyel örvendezteti meg rendkívül népes rajongótáborát. Magyarország egyik kedvenc youtubere ezúttal egy kis csavart is vitt a történetbe, hiszen a szerelmes sorok barátjának szólnak, aki a „Láss belém” klipjében főszerepet is kapott.

A dal születése egy lassabb és összetettebb folyamat volt, eredetileg angol nyelven íródott. A zenét Réka egyik legjobb barátja, a hihetetlenül tehetséges Johnn K. Palmer szerezte, aki horvát származású dalszerző társával, Vida Noával dolgozott össze. 

Az angol verzió egy kapcsolat végéről szólt, Molnár Tamás dalszövegíró a magyar változat megírásánál azonban visszahozta a szerelmet és megragadta ezt a kulcspozíciót

– mesélte az énekes-influenszer Réka.

A szám sorai Réka szerelmének szóltak, így adta magát, hogy a vászonon is egy boldog pár köszönjön vissza. Réka ezért is ragaszkodott ahhoz, hogy a videóklipben azzal alkothasson egy párt, akivel a hétköznapokban is. kapcsolatunkat már sokan ismerhetik a youtube csatornámról, sok közös videónk van együtt, így mindketten rutinosan mozgunk már a kamera előtt. A klipet legjobb barátnőm, Laudon Andi forgatta és rendezte Kovács Zsuzsival együtt. A fő koncepciónk az volt, hogy egy nagyon bensőséges hangulatot teremtsünk meg, és valóban bemutassa azt, hogy milyen is a mi kapcsolatunk.

– tett hozzá Réka.

A vidámpark jeleneteit Bécsben rögzítette a stáb, a belső jeleneteket pedig a pár lakásban vették fel, így igazán otthonosan érezhették magukat.

Az „Őrültség” Réka első kirobbanó felvétele volt, fantasztikus nyári dallamvilággal és hangzatos refrénnel szédítette a közönséget. A rádiók is előszeretettel pörgették a felvételt, ezt fejeli meg az ifjú tehetség a „Láss belém” című szerzeménnyel.

Az alig 21 éves énekesnő, vlogger és influenszer már 14 éves kora óta énekel, a zene nagyon fontos szerepet játszik az életében. Közösségi profiljai a fiatalok elsőszámú kedvencei közé tartoznak, Youtube-on 125, Instagramon pedig több mint 140 ezren követik.