Novemberben jelenik meg CELINE DION legújabb korongja!

A kanadai énekesnő, CELINE DION legutóbbi (angol nyelvű) albuma 2013 novemberében jelent meg Loved Me Back to Life címmel. Rákövetkező hónapban férjénél torokrákot diagnosztizáltak, így több műtéten is átesett. Férje haláláig, aki 2016 elején hunyt el, 2014-től mindenféle üzleti tevékenységet lemondott, hogy teljes mértékben hozzájáruljon René Angélil gyógyulásához.
2016 májusában lépett újra színpadra méghozzá a Billboard zenei díjátadó keretin belül „The Show Must Go On” feldolgozással, az est folyamán pedig megkapta a Billboard Icon kitüntetést. 2016 augusztusában megjelentette soron következő francia nyelvű lemezét, ami az „Encore un soir” címet viseli.
Még ugyanabban az évben kiadta „Recovering” szerzeményét, amit közösen írt Pink-kel férje emlékére. Innentől fogva pedig gőz erővel ismét a zenei karrierjére koncentrált. Olyan dalokat jelentett meg mint a „How Does a Moment Last Forever(Szépség és a Szörnyeteg filmzenei albumán kapott helyet), vagy az „Ashes„-t (Deadpool 2 hivatalos zenéje).

Idén áprilisban bejelentette Courage World Tour-ját, aminek koncertsorozatát múlt héten nyitott meg Quebec City-ben (Kanada). Az új korszak/era promóciós dala a „Flying on My Own” címet viseli, ezt követte David Guetta-val és Sia-val közösen elkészített „Lying Down„, majd bemutatásra került az érkező korong címadó dala „Courage” mellett a „Imperfections” szerzemény is. Biztosan lehetünk benne, hogy a 12. angol nyelvű lemeze se fog csalódást okozni, ha meghallgatjuk az előbb említett már kiadott dalokat.
A Courage munkálataiba olyan nevek csatlakoztak többek között, mint Dan Wilson, Lauv, Skylar Grey, Steve Aoki, LP, Sia és David Guetta.

Az album hivatalos megjelenési dátuma: november 15.