Hazánkban forgatott, de csak Bécsben koncertezik Melanie Martinez!

Az osztrák fővárosig jön csak turnéjéval az extravagáns énekesnő!

Mint tudjuk, második korongjának, a K-12-nek teljes filmjét hazánkban, főként Budapesten és Székesfehérváron forgatta az extravagáns énekesnő, mégis „csak” Bécsig jön el turnéjával.

Melanie Martinez a K-12-t támogató turnéjával érkezik az osztrák fővárosba január 30-án, az Initiative PLUS1-el kötött szerződése alapján minden vásárolt jegyből 1-1 euro olyan alapítványokat és szervezeteket fog támogatni, akiknek erre szüksége van, kiemelt jelentőséggel például az LGBTQ embereket segítő és támogató szervezetek. A hazánkban forgatott kisfilmet több európai nagyvárosban, így Bécsben is mozikban vetítették le először.

Minden erőmmel azon vagyok, hogy ne csak a látvány legyen lélegzetellállító a turném során, hanem egy olyan történettel rendelkezzen, ami minden egybegyűlt számára tanulságos, valamit mindenki kimutathatja, ki is Ő valójában és tisztában van vele, hogy ez egy biztonságos környezet számára.

– árulta el Melanie a turnéjával kapcsolatban

Az szinte biztos, hogy a nagyobb slágerei mellett, mint például a Pity Party vagy a Soap mellett a K-12 szinte összes dala fel fog majd csendülni.

jegyek az Oeticket-en