© Rockstar Photographers

Megmutatta a tutit a Strand 2019!

Nem aprózták el az idei fesztivált a szervezők.

Első élményünk volt a Strand Fesztiválon a 2019-es etap és egy olyan világba csöppentünk bele, melyet nagyon nehezen akarunk majd elengedni.

Idén talán még impozánsabb a fellépősor, hiszen mindenki megtalálhatja azt az előadót a lineupban, aki igazán az Ő stílusát képviseli – pénztárcabarát szinten. Hogy miért különleges a Strand? A recept egyszerű, hiszen a Balaton parton helyet kapó fesztivál mindenben jelesre vizsgázott nálunk: tisztaság, légkör és szervezettség téren is teljesen elégedetten távoztunk kis kalandunkról. Számunkra elsőszámú szempont a befogadó és elfogadó légkör, amit teljes mértékben megkaptunk a Strandon. Kiemelkedően tiszta és sok ülőhellyel rendelkező – hangzott el szánkból pár óra bolyongás és felfedezés után.

A hazai előadókon kívül, természetesen külföldi, húzónevekkel is találkozhattunk – például idén az egyik nagy dobás Anne-Marie vagy Jason Derulo volt, akiért a közönség megőrült. Az énekesnő koncertjét volt szerencsénk előröl elcsípni, valamint viszonyítási alapunk is volt, hiszen Berlinben, saját koncertjét is megnéztük. Az biztos, hogy a mosolygós, poénos és közvetlen Anne-Marie bárhol is lép színpadra, egy üde folt, sikerül betöltenie egy űrt, amiről nem minden esetben tudunk, hogy létezik.

A brit énekesnő szinte egy az egyben elhozta turnéját hazánkba, mind a 12 dalt, kivétel nélkül: ez pedig kielégíti az igazi rajongókat, valamint azokat is, akik főként „átlagos fogyasztók”, hiszen összes nagyobb slágere felcsendült az este során, természetesen volt Rockabye, 2002 vagy Friends, de néhányunk olyan csemegéket is találhatott magának, mint Do It Right vagy a Trigger. A teljes listát itt találod meg.

A koncertek hangtechnikája, hangzása pedig meglepően jó volt, mondhatni kiemelkedő. Sajnos pár Szigetes A38 koncert után az egyszerű elfogadható is jó, de itt sokkal több volt ennél. Nem kétség, hogy az egyik kedvenc hazai fesztiválunk lett pár órán belül a Strand. Sikeresen megvettek minket kilóra.