THE LION KING - (L-R) Nala and Beyoncé Knowles-Carter. Photo by Kwaku Alston. © 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Meglepetés Beyoncé album érkezett Az Oroszlánkirállyal!

Még Blue Ivy hangja is hallható az ‘ajándék’ lemezen!

Amerikában tegnapelőttől itthon pedig már csütörtöktől látható a mozikban a 25 éves jubileumra készített „élőszereplős” változat Az Oroszlánkirályból, amelyben Beyoncé Nala hangját kölcsönzi valamint alig egy héttel a premier előtt új kislemezt is kiadott Spirit címmel, amelyről szintén írtunk nektek, most pedig egy egész albumot kaptunk ajándékba, The Lion King: The Gift néven.

A 27 trackből álló, filmes átvezetéseket tartalmazó, 54 perces lemezen JAY-Z, Pharrell Williams, Kendrick Lamar, Childish Gambino, Major Lazer egy sor afrikai előadó illetve Beyoncé kislánya, Blue Ivy is közreműködött a Brown Skin Girl című felvétel végén.

Az albumra nem került fel a ’94-es Disney rajzfilm egyik legismertebb dala az Érzed már a szív szavát (Can You Feel The Love Tonight), amelyet a filmben azonban hallhatunk a 37 éves énekesnőtől, akinek nem ez volt ez első váratlan lemeze, a tavalyi Everything is Love-ot, illetve a Lemonade és BEYONCÉ albumokat is meglepetésként jelentette meg.