Óriási botrányt kavar Avril Lavigne új kislemeze a keresztények között

Elárulva érezik magukat a hívők.

Lehet rossz döntés volt a „God keep my head above water” után egy „now I fell in love with the devil”-t kántáló dallal jelentkezni.

Pár hét telt el azóta, hogy Avril Lavigne bejelentette, hogy fanjai tervezhetik meg következő kislemezének, az I Fell In Love The Devil-nek kislemezborítóját, majd kiadásra is került a dal, mint hivatalos kislemez. Nos ezt nem fogadták túlságosan jól különböző közösségek.

Óriási port kavart az énekesnő kislemeze a keresztény közösségek közt, ugyanis a Head Above Water nagy kedvence volt az amerikai keresztény embereknek – előkelő helyezést is nyert el a Billboard keresztény lejátszási listáján is.

Ha nem lenne elég a dalszöveg maga, Lavigne Instagram profilján természetesen a dalhoz passzoló, gótikus-keresztény szimbólumokat és képeket használ, mint promóció. Valószínűleg ezek a dalhoz készült hivatalos kisfilmből vannak. Szemezgettünk a legdurvább hozzászólásokból Avril Instagram profilján:

Kereszténynek mondod magad, vagy szimplán gúnyt űzöl Jézusból?!

írta egy dühös ember

Természetesen ennél durvább kritikák is érték az énekesnőt

Hogy eshettél szerelembe az ördöggel, ha Isten teremtett és áldott meg ilyen tehetséggel, ami miatt híres vagy… Köszönd meg Istennek az áldást, ne az ördögnek.

God keep my head above water… falls in love with the devil.. uhm oké. Kösz, ezt kihagynám. Vele [Istennel – szerk.] nem érdemes játszani. De te tudod…

Az énekesnő több száz kommentet kapott azzal kapcsolatban, hogy kikövetik őt és mostantól nem követik munkásságát sem.

Ti mit gondoltok? Egyetértetek a feldühödött emberekkel?