Megjelent a SOULWAVE legújabb dala Te Maradtál címmel!

Soulwave együttest 2007-ben alapította Fodor Máté (ének,gitár) és Huszár Ádám(gitár). A zenekar dalait egyszerre hatják át az igényesen kidolgozott dallamok és a sokatmondó, belülről fakadó dalszövegek. Először angol nyelven kezdtek el dalokat írni, de később magyarra váltottak, ami egyértelműen jó döntésnek bizonyult.

Az első magyar nyelvű daluk a Szélcsend, amely 2014-ben jelent meg, egyből bekerült a Petőfi Rádió Top 30-as listájába, ami után felfigyelt rájuk a Universal lemezkiadó és egyből szerződést is ajánlottak nekik. A sikerek ezután egyre csak jöttek, 2016-ban megjelent a „Mindent Elhittem” és a „Kalandor” című daluk, utóbbi bekerült a „Dal 2017” című műsorba amely meghozta számukra az országos ismertséget.

A zenekar azóta sem tétlenkedett, számos sláger után elhozták nekünk a legújabb dalukat amelynek a „ Te maradtál ” címet adták.  A dal egy sokak számára ismerős érzésről, a másik ember szeretetéről illetve a ragaszkodásról szól, amit  a szöveg gyönyörűen interpretál számunkra.  A zenekarra mindig is jellemzőek voltak az igényes dalszövegek, amelyek által a hallgató azonosulni tud a dalban elhangozottakkal, ez alól a „Te Maradtál” se lesz kivétel.