Új weboldal, új programok – Campus fesztivál 2019!

Újra elérhető a Campus fesztivál hivatalos weboldala. A megújult oldalon elérhető a teljes programlista, valamint jegyvásárlására is van lehetőség. A fesztivál miatt Debrecenbe érkező szórakozni vágyók a szálláskeresésben is találtok segítséget.

Az idei évi helyszín ismét a Nagyerdei Stadion melletti területen helyezkedik el.

Debrecen hazánk második legnagyobb városa. Bár infrastruktúrájában, méreteiben nem mérhető össze a fővárossal, mégis hazánk egyik legizgalmasabb, legpezsgőbb városa, Budapesttel szemben megtartotta emberléptékét, mégis nagyon sokszínű. Debrecen a rendszerváltás óta az ország legdinamikusabban fejlődő megyeszékhelye. Hazánk legnagyobb vidéki sportcsarnokával, uszodájával, fürdőjével, egyetemével, református templomával és növekvő lélekszámával hívja fel magára a figyelmet.

Közlekedési szempontból ideális helyen fekszik, vasúti csomópont, elérte a várost az autópálya, merészebbek saját repülővel is érkezhetnek.

2019-ben új fejezet kezdődik Campus Fesztivál életében, és a debreceni Békás- tó területén két napig a művészeté lesz a főszerep!

Idén mutatkozik be első alkalommal a CAMPUS ART, ahol megismerkedhettek a művészetek színes világával és interaktív módon kipróbálhatjátok magatokat, melyik művészeti területen teljesítenétek a legjobban.

A két napig tartó művészeti fesztiválon ott lesznek hazánk művészeti és kulturális intézményei, művészeti tevékenységet folytató szervezetei, öntevékeny csoportjai, alkotói közösségei, akikkel közösen kibontakoztathatod a benned szunnyadó tehetséget. SŐT! a CSAK Design tervezői is érkeznek csodás termékeikkel és kreatív workshopokkal teszik még színesebbé a gazdag művészeti programokat.

Képző-, ipar-, zene, szín- vagy táncművészet, netán a média design vagy a fotózás érdekelnek jobban? A CAMPUS ART-on új hobbit, vagy akár életre szóló pályát, hivatást is találhatsz magadnak!

Az ingyenesen látogatható CAMPUS ART programjain, Július 19-én és 20-án 14:00-tól egészen 20:00-ig várják az érdeklődőket.