PREMIER: elkészült MARGE és TÓTH GABI első közös dala!

Elkészült a 32 éves magyar énekesnő, MARGE vadonatúj dala, amiben egy másik tehetséges magyar énekesnő működik közre. A dal egyik érdekessége, hogy már tavaly nyáron megkezdődött a dal készítése, viszont a középső bridge részhez egy erősebb hangú előadót képzelt el, így ugrott be neki Tóth Gabi, aki teljes mértékben kiegészítette a szerzeményt, nem csak hangjával, hanem személyiségével is. A „Nyári eső” elkészítésében Fehér Holló is kivette a részét, akit leginkább saját projektjei mellett The Middletonz együttes tagjaként ismerhettek.

A refrén első sora egy személyes tapasztalathoz köthető;

A nyári esőben a hangod
Az aszfalton koppan

amikor még az énekesnő a belvárosban lakott, és hazafelé késő este nagy vihar után a csendben hallani lehetett azt, ahogy az eső koppan az aszfalton, Marge teljesen a hatása alá került, leült egy patka szélére és csak hallgatta. Elmondása szerint, olyan érzése támadt, mint amikor az embernek összetörik a szíve. Mégis jelen van a remény, miszerint valami új kezdetét veszi, de az még távoli és elérhetetlen.

Mindkét énekesnőnek a dal egyben egy hosszú időszak lezárását is magába foglalja. Több közös projektben is részt vettek már együtt, és barátságukat egy közös dallal is megerősítették.