Megjelent Mark Ronson szakítós albuma!

Mark Ronson a Grammy-díjas zeneszerző, DJ és zenei producer megjelentette ötödik stúdióalbumát 4 év után, ami a „Late Night Feelings” címet kapta. Legutóbbi albuma a 2015-ös „Uptown Special” ami többek között a nagy sikerű „Uptown Funk” című slágert is tartalmazza.

Az album első kislemeze a „Nothing Breaks Like a Heart” Miley Cyrus-szal 2018 novemberében jelent meg. Az album készítése mellett segédkezett Lady Gaga „Shallows” című dalának megírásában, amivel Golden Globe és Grammy díjat is bezsebelt, illetve Miley Cyrus „She Is Coming” című EP-jének a társszerzője és producere is.

2019 áprilisában jelentette be az album érkezését és megjelentette második azonos című kislemezét. A harmadik kislemez a Don’t Leave Me Lonely, a negyedik kislemez az albumról pedig a „Find U Again” Camila Cabello-val kiegészülve.

Az albumon Cyrus és Cabello mellett közreműködött továbbá Alicia Keys, Lykke Li, King Princess és YEBBA, aki 3 dalban is hallható.

Ronson azt nyilatkozta az albumról, hogy a legjobb dolog, amit valaha készített és még soha nem dolgozott ennyire keményen semmin. Úgy jellemzi az albumot, mint szomorú bangerek gyűjteménye. Úgy tűnik, hogy a kemény munka nem volt hiába, hisz pozitív értékeléseket kapott a lemez, a Metacritic 69/100-ra értékelte.