Új kislemezzel tért vissza Mabel

Új kislemezzel tért vissza a feltörekvő énekesnő

Mabel „Don’t Call Me Up” című slágere hatalmasat robbant az idén, meghozta számára a világhírnevet, a UK chart listán 3. helyen debütált és a Billboard Hot 100 listáján is helyet kapott.

Mabel már 2017-ben kiadta az „Ivy To Roses” című mixtape-jét, ami 2019-ben kibővült 6 új dallal, többek között a fentebb említett kislemezzel. Az énekesnő azonban nem tétlenkedik, 2019 nyarán piacra dobja debütáló albumát, ami a „High Expectations” címet kapta és várhatóan augusztus 2-án lesz elérhető.

A debütáló album első kislemeze a „Don’t Call Me Up”, most pedig megjelent a második kislemez, a „Mad Love”, amihez a klip is elkészült.

A DIY úgy jellemzi a kislemezt, mint egy himnusz, amely mindenütt felszabadítja a nőket, hogy átvegyék a hatalmat és arról beszéljenek amiről (vagy akiről) akarnak. A dal megírásában segített Camille Purcell is, aki többek között a Little Mix LM5 albumán is segédkezett és hallható a lánybanda „More Than Words” c. promóciós kislemezén is.

Szeretnék ezzel egy pozitív üzenetet küldeni, mindenkinek, aki majd ezt hallgatja. Az album írása közben rengeteg magabiztosságot nyertem, és azt akarom, hogy az emberek kapjanak belőle.