KATY PERRY vadonatúj dala pénteken debütál!

Még egy napja sincs annak, hogy a világszerte ismert énekesnő, KATY PERRY hivatalos instagram oldalán bejelentette a „Never Really Over„-t, azaz a visszatérő dalának érkezését. Katy meg is osztotta a kislemez-borítóját, aminek központi színe a narancssárga, egy ilyen színű ruhában is feszít rajta, illetve dús hajkoronája is hasonló színben pompázik.
A dallal kapcsolatban további részleteket nem árult el a 34 éves énekesnő, bár a rajongók többsége úgy gondolja, hogy az új dal munkálataiban Zedd és Dreamlab is közreműködik, így hangzásban egy elektronikusabb pop zenét kaphatunk.

View this post on Instagram

5.31.19 Pre-save in bio. #NeverReallyOver ?

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Katy Perry legutóbbi albuma WITNESS, azaz ötödik nagylemeze 2017 nyár elején jelent meg, amire olyan toplistás dalok kerültek fel, mint a „Chained to the Rhythm„, „Swish Swish„, „Bon Appétit” vagy az era (zenei korszak) záró ciklusaként megjelentetett „Hey Hey Hey„. Ezt követte 2018 novemberében egy promóciós karácsonyi dal „Cozy Little Christmas” címmel. 2019 februárjában pedig Zedd-del karöltve kiadásra került a „365„, majd az énekesnő besegített Daddy YankeeCon Calma” című dalának remix változatának elkészítésében.

exkluzív előzetes!

katy perry – never really over (a leaked snippet) pic.twitter.com/N9vspaahwi— lolá (stream SHE IS COMING on friday) (@musicinsider6) 2019. május 30.

első hivatalos előzetes:

A visszaszámlálás elkezdődött:

klippremier: május 31. 6:00