Korunk meghatározó előadói új dallal kápráztatják el a hallgatókat, itt az „I Don’t Care”!

Mi lesz abból, ha Anglia és Kanada csodafegyvere összefog? Egy zseniális kollaboráció!

A mindössze 28 éves Ed Sheerant nem véletlenül hívják napjaink egyik legnagyobb zenészének. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a „Perfect”, a „Thinking Out Loud”, valamint nem utolsó sorban 2017-es év legnagyobb slágerét, a „Shape of You”-t, amely rekordot döntött a Spotify-on a maga 2,1 milliárdos hallgatottságával, a hozzá készült videóklipet pedig 4,1 milliárd néző látta a YouTube-on.

Legutóbbi albuma „÷” címmel jelent meg 2017-ben, és azóta minden idők egyik legsikeresebb lemeze lett az Egyesült Királyságban.

Ed élő fellépéseivel is mindenkit lenyűgöz. 2015-ben zenekari kíséret nélkül töltötte meg a Wembley stadiont, ezzel hivatalosan is beírva magát a történelembe, de a hazai közönségnek sem kell már sokáig nélkülöznie, ugyanis az idei Sziget fesztivált az ő teltházasnak ígérkező koncertje nyitja Budapesten.

Az alig 25 éves Justin Bieber 2009-ben robbant be a zenei világba, karrierje azóta is töretlen.  A többszörös Grammy-díjas énekes-dalszerzőnek köszönhetjük többek közt a „Despacito” remixet, a „What Do You Mean” című dalt és a Major Lazer-rel közös „Cold Water”-t is.”

Ed amúgy bejelentette az albumot is, amin helyet kap majd a fentebb hallható nóta is. A mixtape július 12-én érkezik, 15 dalt és rengeteg társelőadót fog tartalmazni.