Megérkezett MADONNA legújabb LGBTQ embereket támogató dala!

Lassan már egy hónap sincs a popdíva visszatérő lemezéig.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Madonna nem olyan régen jelentette be visszatérő, „Madame X” c. lemezét, melynek témája saját maga, különböző szerepekben. A korong előszele a „Medellín” Maluma közreműködésével a kiadvány bejelentésével egy napon érkezett.

Most pedig egy vadonatúj dallal jelentkezik az énekesnő, most már szólóban. Az „I Rise” nem egy tipikus, uptempo dance vagy pop dal, hanem egy igazi ballada, viszont a klubok exkluzív remixekkel lesznek ellátva, hiszen a dal rejtett témája az LGBTQ közösséghez is szól.

Madonna mindig is az egyik legnagyobb aktivista volt a világon, ha LGBTQ emberekről van szó – és az is marad, ez pedig a tökéletes ok arra, hogy a GLAAD díjátadón is ünnepeljük, illetve kitüntessük az énekesnőt. A HIV válságtól kezdve az internacionális LGBTQ ügyekig minden alkalmat megragad arra, hogy egy elfogadóbb világot teremtsen és ösztönözze az embereket az elfogadásra. Élete és zenéje pedig meghatározó, sokszor életmentő is volt a közösség, illetve az emberek számára is, ha nézőpont tágításra volt szükség.

– mondta Sarah Kate Ellis, a GLAAD Awards fejese

Madonna-nak kiemelten fontos ez a hét, hiszen május első napján Maluma-val a Billboard Music Awards színpadán léptek fel, ma megérkezett az „I Rise” és a hétvégén pedig díjat is kap a GLAAD Awards-on!

Érdekesség, hogy egy sor megjelenik egy 2015-ös, kiadatlan dalában is, a „Freedom”-ban.