Teljes MARINA visszatérő albuma, a LOVE + FEAR!

MARINA (a volt Marina & the Diamonds) 2015-ben, azaz 4 évvel ez előtt jelentkezett teljes hosszúságú albummal. Mint tudjuk, ez a “Froot” volt, mellyel a Sziget Fesztivált is megjárta, illetve saját turné keretében is ellátogatott hazánkba az Akvárium Klubba!

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Most 4 év után, április végén új koronggal jelentkezik az énekesnő “Love + Fear” címmel, mely igazából (mit ahogy a cím is sugallja) két részből áll. Április negyedik napján dobta piacra a „Love + Fear” első részét, a „Love”-ot, melyen olyan dalok kaptak helyet, mint a Clean Bandit-tal közös „Baby”, vagy az „Enjoy Your Life”, most pedig a „Fear” rész is kiadásra került.

A korong természetesen külön külön és egyben is értelmet nyer. A bakelit lemez is két külön színben érkezik, az első része a kiadványnak fekete, a második pedig fehér. A korong második részén is több potenciális sláger kapott helyet, mindenképp említésre méltó a „You”-ról, illetve az album talán egyetlen visszafogottabb daláról, a „Soft to be Hard”. Valamint az „Emotional Machine”, melynek misztikus hangzása igazi felüdülés.