Megérkezett a TRÓNOK HARCA lemez – ELLIE GOULDING, THE WEEKND, TY DOLLA $IGN és még sokan mások!

Micsoda sztárdömping kérem szépen.

Van itt minden, mint a búcsúban: rapperek, pop énekesek és alternatív királynők. Elképesztő, milyen neveket sikerült megkaparintania a sorozatnak.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

A 14 dalos lemezen olyan előadók kaptak helyet, mint Ellie Goulding, The Weeknd, Maren Morris, SZA, Lennon Stella vagy Ty Dolla $ign.

A kiadvány egyből egy brutálisan erős dallal, Maren Morris „Kingdom of One” c. dalával nyit, mely sugallja, milyen hangulata is lesz a korongnak. Ez pedig hirtelen átcsap az eddig legnagyobb promót kapó, The Weeknd, SZA és Travis Scott által jegyzett, „Power Is Power”-be. Akik összerakták a korongot tudták, hogy a betétdal-királynőt, Ellie Goulding-ot sem hagyhatják ki a szórásból, tőle, az énekesnőtől egy szokatlan trap-rap dalt kapunk „Hollow Crown” címmel. Majd a főként déli ritmusokat használó Rosalía dala tűnik ki a többi közül, ugyanis hű maradt saját stílusához, de mégis egy sötét és misztikus köntösbe öltöztette dalát. Végül pedig ki kell emelni még Lennon Stella dalát, a „Love Can Kill”-t, mely talán Skylar Grey stílusára emlékeztet.

Összességében az album tényleg összeszedi a legnépszerűbb énekesek apraja-nagyját, szinte biztosan meglovagolják majd ezeknek a nagy neveknek a közreműködését.