Szerelmeskedik MADONNA és MALUMA közös kisfilmjükben!

Slow down Papi…

A világ szeme Madonna-n és persze Maluma-n, hiszen az egész világon egyszerre fogja közvetíteni az MTV a popikon visszatérő dalának kisfilmjét.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Ezekben a másodpercekben zajlik a kisfilm hivatalos premierje. Madonna jelenleg Londonban tartózkodik, ahol amúgy a szeretett Steiner Kristófunk is jelen van. Egy élő Q and A, azaz Madonna mesél a videóról, magáról, a dalról illetve új albumáról is. A rajongók is kérdezhetnek, de főként az ott megjelentek. Az egészet az MTV élőben közvetíti az egész világon egy időben. A dal megjelenésekor is cikkeztünk már a „Medellín”-ről, melyet itt érhetsz el.

A videóban természetesen látszik Madonna keze munkája, kreativitása és egyedisége. Az énekesnő mellett Maluma is feltűnik a videóban, melyet szintén az MTV-n és az élő közvetítés során is lehet látni. Röviddel az MTV-s premier után pedig elérhető a teljes videó már az énekesnő hivatalos csatornáján. Igazán nyersre és őszintére sikeredett a kisfilm bevezetője. Madame X maga is elmondta, hogy ez az egész egy nagy körforgás, ugyanis 19 évesen kapta ezt a nevet, amikor még naiv és befolyásolható volt.

Az élő közvetítésben jelenleg több kérdésre is válaszol az énekesnő, a videó premierje később várható.