MEGJELENT P!NK 8. ALBUMA!

Igényes, változatos lemezt adott ki az ikonikus énekesnő!

Ma végre kiadásra került P!nk új korongja, a “Hurts 2B Human“, mely az eddigi legszínesebb lemezére sikeredett.

Az albumon rengeteg ember dolgozott, mint dalszövegíró és/vagy producer: Max Martin, Shellback, Julia Michaels, Sia, Beck és még sokan mások, ez is adja sokszínűségét a dalcsokornak.

Az LP első kislemeze a “Walk Me Home” volt, amit követett 3 promóciós kislemez is:a “Hustle“, majd a Cash Cash-sel készített “Can We Pretend“, végül a hétfőn megjelent “Hurts 2B Human“, amin Khalid működött közre.

Érdemes kiemelni a “(Hey Why) Miss You Sometime” számot, ami egy bop, brutálisan fülbemászó és ha kislemeznek választják, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy napi többször is hallani fogjuk a rádiókban. Ott van még a “My Attic” és a “Happy“, ami egyszerű, de nagyszerű. Észre se lehet venni, hogy az utóbbihoz nem készült refrén. A “Courage“-en nagyon érezhető Sia jelenléte, hangzásilag hasonló a “Chandelier“-hez. Több rajongója az énekesnőnek már vágyott egy olyan dalra, mint a “We Could Have It All“, hisz nagyon idézi a 2007-es LP, az “I’m Not Dead” hangzását. A Wrabel-lel felvett duett, a “90 Days” egy gyönyörű, erős ballada. Szintúgy elmondhatja ezt a “Circle Game“, a “Last Song of Your Life” és a Chris Stapelton-nal közös”Love Me Anyway” is.

Megosztás: