Luke Gilford

Megérkezett a twerkkirálynő, LIZZO debütáló albuma!

Pár hónapja még a MUSICDAILY: PUSH előadója volt, most pedig megérkezett debütáló albuma!

Lizzo-nak már jelent meg amúgy albuma, de az „self-release”, azaz az énekesnő maga adta ki korongját. Ez az első albuma, amit egy nagy kiadóval közreműködve készített el.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

A bularázásáról is híres énekesnő elképesztő hangi adottságokkal rendelkezik, ezt pedig meg is mutatja „Cuz I Love You” c. albumán. A kiadvány amúgy az énekesnő harmadik albuma, de mint fentebb is említettem, ez az első, melyet egy nagy kiadóval szerződve készített el. Nagyon könnyen kiemelhetőek viszont az album kimagasló dalai: már a felvezető, „Juice”-ról is ódákat zengtünk, hiszen minden megvan benne, ami egy igazi „feel good” dal elkészítéséhez kell. Több ilyen található a korongon, például a „Better In Color”, ami kvázi a rasszizmus ellen szól.

Black, white, ebony all sound good to me
Two tone recipe, got good chemistry

Lizzo – Better In Color

Ki kell emelni még az „Exactly How I Feel” illetve „Like a Girl” c. dalt is az albumról. Lizzo mellett Missy Eliott és Gucci Mane is hallható a kiadványon. A korongot egy turné is támogatni fogja, de egyelőre főként az USA-ban láthatja a nagyérdemű az óriási energiát a színpadra vivő énekesnőt.