BRÉKING! Visszatért a popkirálynő, MADONNA!

Érdekes választás az előadó, akivel Madonna visszatér!

Több évet vártunk rá, hogy a pop koronázatlan királynője Madonna újra zenéljen!

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Az énekesnő egy korábbi interjújában mesélte el, hogy borzasztóan

ezért mindenképp valami újat fog alkotni, kvázi megreformálni kívánja a popzenei ipart. Nos, ez nem teljesen történik meg, hiszen egy igazi, reggaeton dallal és a műfaj egyik legnépszerűbb előadójával, Maluma-val tért vissza az énekesnő, közös daluk címe pedig „Meddelín” lett.

A fentebb is megemlített dal Madonna 14. stúdióalbumának, a „Madame X„-nek első kislemeze és ma, azaz április 17-én Zane Lowe műsorában debütál, helyi idő szerint 6 órakor. A popdíva új albuma június 14-én jelenik majd meg: a sajtóanyag külön kiemeli, hogy a megjelenés előtt külnböző dalok majd elérhetőek lesznek még.

A hivatalos kisfilm majd április 24-én jelenik meg, amit az MTV fog először leadni, mely a világ minden pontján egyszerre lesz látható.

Az énekesnő új albuma 15 új dallal fog érkezni, köztük két dalon is Maluma fog közreműködni, illetve Anitta, Quavo és Swae Lee is helyet kapott az albumon. A „Madame X” két verzióban fog megjelenni, egy standard illetve egy deluxe verzióban, melyek elérhetőek lesznek mindenhol a világon. A dallistát alább találjátok. Fontos megjegyezni, hogy két borítóval érkezik majda kiadvány, ezt is alább tekinthetitek meg.

standard kiadás
deluxe kiadás
dallista:

1. Medellín with Maluma
2. Dark Ballet
3. God Control 
4. Future ft. Quavo 
5. Batuka 
6. Killers Who Are Partying 
7. Crave ft. Swae Lee 
8. Crazy 
9. Come Alive 
10. Extreme Occident **deluxe kiadás
11. Faz Gostoso ft. Anitta 
12. Bitch I’m Loca ft. Maluma 
13. I Don’t Search I Find 
14. Looking for Mercy **deluxe kiadás
15. I Rise