Ariana rekordot döntött, Liam Payne pedig kockahasat villantott – Coachella utolsó nap

Hát, ki – mit… ?

Lezajlott a Coachella fesztivál utolsó napja is, melynek headlinere Ariana Grande volt. Nem elég, hogy Ő a

aki a fősávban kap szerepet (Björk 2x Lady Gaga és Beyoncé), de

aki headline-olta valaha Coachella fesztivált. Az énekesnő amúgy szinte teljesen a Sweetener (+ thank u, next) turnét vitte a Coachella színpadára. A turné legközelebbi állomása amúgy Bécs lesz ősszel.

Ariana a színpadra hívta egyik jó barátnőjét is, Nicki Minaj-t, akinek óriási fail volt az előadása. A pletykák szerint a rapper nem hallotta önmagát fülesén keresztül. Több technikai probléma is volt a fesztivál utolsó napján, például Lizzo setje sem ment zökkenőmentesen.

Nicki-t a fellépés után állítólag sírni látták a backstage-ben… szegény nőt még az ág is húzza manapság.

Ari amúgy a nyitódal, a “God Is a Woman” alatt kiénekelte azt a bizonyos whistle” note-ot is! Brutális.

Majd pedig tiszteletét is rótta le többek között Mac Miller előtt is.

A Coachella kezdetekor kisebb/nagyobb botrány alakult ki, hiszen a fesztivál egyik fejese nyíltan homofób kijelentéseket tett. Ariana neki is beintve kimutatta, hogy támogatja az LGBTQ közösséget.

A fesztiválon végre találkozott Billie Eilish és Justin Bieber is. Mint tudjuk, Billie óriási rajongója az énekesnek. Az Ellen Show-ban például megsimogatta a széket amin egykor az énekes ült.

Még mielőtt óriási kavalkád lett volna, összefutott a két High School Musical sztár is, Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens.

A nap kezdetén Liam Payne hívta fel magára a figyelmet félmeztelen megjelenésével, ahol atom szexi kockahasat is villantott.

A nap másik számunkra érdekes fellépője Zedd volt, akinek Katy Perry maga volt a vendégfellépője – természetesen a 365-ot énekelte az énekesnő.

Lizzo előadása alatt pedig nem maradhatott el a bula rázás és a féktelen twerkelés sem!

Normani pedig Khalid vendége volt, akivel a “Love Lies”-t adták elő.

Ennyi lett volna a Coachella Fesztivál 2019-es etapjának első hétvégéje. A héten ugyanezen fellépőkkel megkezdődik a második hétvége is.