Blackpink performs in the Sahara tent during Coachella Valley Music and Arts Festival at the Empire Polo Club in Indio on Friday, April 12, 2019. (Photo by Watchara Phomicinda, The Press-Enterprise/SCNG)

COACHELLA 2019: összefoglaló a pénteki napról

Kétség kívül a pénteki nap legnagyobb popzenei dobása a BLACKPINK volt a Coachella-n!

A Coachella talán a világ egyik legnagyobb és legnevesebb fesztiválja, mely a Kalifornia állambéli Indio városában rendeznek meg. Ez az a zenei esemény, ami 250 000 főt képes befogadni és másodpercek alatt elfogynak rá a jegyek… na meg persze a világsztárok nagy része is itt tölti a hétvégét.

Na de, a 2019-es etap első estéje olyan neveket tartogatott a közönségnek, mint a BLACKPINK, akik azt is elmondhatják már magukról, hogy ők az első koreai lánybanda, aki tiszteletét teszi a fesztiválon. A lányokon kívül fellépett még DJ Snake Selena Gomez-zel és Cardi B-vel, Ella Mai, Rosalía, Kacey Musgraves, a The 1975, Janelle Monáe vagy Childish Gambino. A fesztivál első napja főként az amerikai látogatóknak kedvez (kinek másnak kéne), hiszen a fentebb említett előadók java része (még) nem ért el kishazánkba mainstream szinten.

Blackpink

Hát a lányok igazán kitettek magukért. 13 dallal érkeztek a Coachella fesztiválra, ami vicces, hiszen 13 daluk jelent meg eddig összesen: valójában kettőt kihagytak és Jennie “Solo“-ja is felcsendült, valamint a lányok közös dala is Dua Lipa-val. Ezen a ponton jogosan kérdezi az ember, hogy hol is volt Dua Lipa, hiszen a fesztiválon megjelenő világsztárok sokszor be is ugranak egy-egy dal erejéig a fellépők mellé.

A lányok elképesztő idegesek voltak, de az előadásuk végére ez már nem is látszott. A “Boombayah” c. dalukra pedig az egész sátor felrobbant.

https://twitter.com/jenniespitsfire/status/1116937841907355648

Természetesen minden minialbumról felcsendültek a közönség kedvencek illetve a kislemezek is. Így nem maradhatott el a “Du-DDu-Du”, a “Kick It”, az “As If It’s Your Last”, a “Don’t Know What to Do” vagy a “Whistle” is többek között. A lányok nagy élvezték a “Kick It” debütáló előadását is!

Sőt a lányok a közönséget is megénekeltették többször is.

DJ Snake, Selena Gomez, Cardi B és Ozuna

DJ Snake vendége Selena Gomez, Cardi B és Ozuna volt, akik a nagy sikerű “Taki Taki” c. dalra érkeztek a színpadra a sztárDJ mellé. Ez volt az első alkalom, hogy a 4 szupersztár egyszerre lépett volna színpadra a dallal.

Sőt, még a backstage-ben is volt idejük szórakozni közösen.

A fellépőkön kívül pedig mint említettük, sok-sok világsztár jelent meg a fesztiválon. Például Katy Perry és Orlando Bloom is nagyon falták egymást.

Vagy Liam Payne, de őt egyedül kapták le.

https://twitter.com/Happinessiszayn/status/1117036853356527621

Eközben egy kisebb tűz is keletkezett az egyik fürdőterületen.

Diplo a BLACKPINK után lépett színpadra, természetesen nem hagyhatta ki a közös képet a DJ sem a lányokkal, aki azzal is vicceskedett, hogy szó szerint fekete-rózsaszínben van… haha..

View this post on Instagram

I'm literally wearing black and pink

A post shared by diplo (@diplo) on

Janelle Monáe elég extravagánsra vette a figurát.

https://twitter.com/cityofilms/status/1116953630450638849

Childish Gambino pedig a nagyszínpadot zárta, mégpedig vadonatúj rövidfilmjével, melyben Rihanna is felbukkan.

Hát, ennyi lett volna nagy vonalakban a fesztivál első napja. Holnap pedig olyan előadók lépnek színpadra, mint Billie Eilish, Solange, JAIN vagy Kid Cudi.

Megosztás: