EXKLUZÍV! LIL G interjút adott nekünk a tegnapi pohárdobálással kapcsolatban!

Lil G és Nemazalány tegnap éjszaka a szegedi JATE Klub-ban koncerteztek, ahol Lil G-t egy üvegpohárral dobta meg az egyik bulizó.

Lil G interjút adott nekünk az üggyel kapcsolatban. Kértük, hogy mesélje el a történteket:

A történteken szerintem nincs mit ragozni, megtörtént. Egy elég komoly üvegpohárral dobtak meg, ami majdnem a fejemet találta el. Tisztában vagyok vele, hogy egy megosztó személyiség vagyok, és hogy ez vele jár, illetve tudom, hogy csináltam olyan dolgokat a médiában, ami nagyon sok embernek nem tetszett és unszimptikus lettem, viszont szerintem azt senki nem érdemli meg, hogy ilyet csináljanak vele.

Elmondta, hogy nem adja fel, de szünetre van szüksége:

Emiatt nem fogom feladni, és nem fogok meghátrálni, viszont valószínű elmegyek egy kis pihenőre, mert lelkileg azt érzem, hogy elfáradtam, és úgy gondolom, hogy ez több a soknál.

Elárulta, hogy a szervezők, és a közönség nagy része kiállt mellette, és hogy szerinte ő is jól kezelte a dolgot, mert más előadó abbahagyta volna a koncertet, vagy egész egyszerűen nekiment volna az illetőnek.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Kiemelte, hogy szerinte az emberekből hiányzik a tisztelet:

Minden egyes ember, aki munkát végez, azt tisztelni kell. Ha kukákat takarít ki, vagy wc-ket takarít ki, azt is tisztelni kell, mert dolgozik. És más emberekért dolgozik, ugyanúgy, ahogy mi, előadók is. Az emberekért dolgozunk, értük zenélünk, hogy nekik jobb legyen, és hogy szeressék a zenét, mert mi nagyon szeretjük a zenét, és nekünk ez az életünk.

Tudtam, hogy sok pofont fogok kapni, mert olyan személyiség vagyok, viszont ezt nem vártam el, és szerintem ez tiszteletlen és megalázó dolog volt, de sajnos megtörtént. Én elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam.

Lil G és Nemazalány legnézettebb klipje jelenleg 23 millión áll

Az történteket egyébként a klub is kommentálta, a következő bejegyzést tették közzé Facebook oldalukon:

A mai napon hajnali 02:03 perckor a JATE Klubban egy vendég a nézőtérről egy üvegpohárral megdobta a Nemazalány-LilG rap duó egyik tagját. A biztonsági szolgálat 6 percen belül megkereste és a klub területéről eltávolította az elkövetőt.

A JATE Klub elkötelezett híve a kulturált szórakozásnak és semmilyen esetben nem ad teret az ez irányú garázdaságnak.

A kamera felvételek alapján a pohárat dobáló vendég a jövőben semmilyen programon, koncerten, délutáni, esti és éjszakai rendezvényen sem vehet részt határozatlan ideig.
Elítéljük a vandalizmus, a károkozás és a nők elleni tiszteletlen viselkedés minden formáját és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a jövőben ilyen és ehhez hasonló cselekmény ne történhessen a klub területén.

Facebook / JATE Klub – Szeged

A MUSICDAILY szerkesztősége teljes mértékben elítéli az erőszakot, és szerintünk nincsen az a fajta utálat, aminek tettlegességig kellene fajulnia. Az természetesen érthető, ha valakinek nem tetszik egy adott zene, vagy nem szimpatikus egy előadó, de ennek kifejezésére ez a módszer teljes mértékben elfogadhatatlan.

Köszönjük Lil G-nek, hogy interjút adott nekünk, és kitartást kívánunk neki!