BARS AND MELODY: 2019-ben az A38 Hajón térnek vissza a srácok!

A magyar rajongók nagy örömére újra Budapesten koncertezik a népszerű brit duó, Bars and Melody, akik „Choke” turnéjuk keretein belül óriási koncerttel érkeznek a fővárosba.

Leondre és Charlie a 2014-es Britain’s Got Talent tehetségkutatóban tűnt fel. már akkor nagy népszerűségnek örvendtek, Simon Cowell arany gombot is nyomot nekik, ezzel rögtön az élő adásba juttatva őket. Annak ellenére, hogy nem lettek a műsor első helyezettjei, aláírtak egy lemezszerződést a Syco kiadóval, és így debütált első „Hopeful” címet viselő kislemezük. 2015 augusztusában már első nagylemezüket is piacra dobták (143), amire olyan ismertebb dalaik kerültek fel, mint a „Keep Smiling” vagy a „Stay Strong„. A srácok ez idő alatt több lehetőséget is kaptak, hogy fellépjenek és népszerűsítsék eddigi szerzeményeiket. Rákövetkező évre egy EP-vel is kijöttek Teen Spirit (EP), ráadásul ugyanebben az évben kizárólag Japánban kiadásra került egy albumuk is. Egyre több országba sikerült eljutniuk zenéjük által, Ausztria, Németország, Lengyelország, Japán vagy Svájc, de Magyarország is felkerült eme dicsőséges listára most már többedik alkalommal.

Budapestet pedig alig egy év alatt hódították meg: először 2018 januárjában léptek fel a Barba Negrában, majd augusztusban az Akváriumban szerepeltek, most pedig az A38 Hajón láthatják őket a hazai bambinók, május 2-án, a Choke Tour keretein belül.

A srácok legfrissebb, „Love To See Me Fail” című videója több mint egy hónappal ezelőtt került bemutatásra, íme a végeredmény:

Jegyek elérhetőek a www.a38.hu weboldalon!