BRÉKING! Visszatért a BLACKPINK!

4 új dallal és egy videóval egyszerre!

A koreai lánycsapat 2018-ban robbant be igazán a köztudatba a
„DDU-DU DDU-DU (뚜두뚜두)” című dalukkal, most pedig új anyaggal jelentkeztek.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Óriási izgalom és várakozás ölelte fel a BLACKPINK visszatérését, ugyanis előző EP-jük és főként annak lead kislemeze, a „DDU-DU DDU-DU (뚜두뚜두)” óriásit szólt. A harmadik EP-ről pedig ma jelent meg a „Kill This Love”! A most megjelent dal, a hamarosan érkező EP címadó dala is egyben, melyen újra 4 új dal található, illetve egy remix, mely a fentebb említett, talán legsikeresebb dalukból készült el. Jennie, Lisa, Jisoo és Rosé amellett, hogy bandaként is funkcionálnak, szólódalokat is elkezdtek kiadni. Az első amit hallhattunk az Jennie-é volt, „Solo” címen. Erről mi is beszámoltunk.

A „Kill This Love” nem csak az EP hanem az EP lead kislemezének is a címe, melyhez hivatalos kisfilm is készült. Meglepő, hogy a banda összes videója már messziről üvölt, hogy brutális mennyiségű pénzt öltek bele, ez alól pedig a ma megjelent kisfilm sem kivétel.

A középlemezen a címadó dalon kívül a „Don’t Know What To Do”, a „Kick It”, a „Hope Not” és a lányok fentebb is említett, legsikeresebb dalának egy remix változata kap majd helyet.