Bréking! Visszatért a THE VERONICAS!

Másfél év kihagyás után új dallal jelentkeznek a lányok.

Lisa és Jessica Veronica, azaz a The Veronicas 2017-ben jelentkeztek utoljára saját dallal, most úgy tűnik újra belevágnak.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

2017-ben az „In My Blood” és az „On Your Side” mérsékelt sikere után a két lány az „Only High”-al is bepróbálkozott, sajnos kevés sikerrel. Most, 2019-ben új erővel vágnak neki a biznisznek, és új kislemezzel érkeznek, melynek címe „Think of Me”.

A lányok már a kislemez borítóval is szintet léptek: igazán különleges és egyedi borítót készítettek visszatérő dalukhoz.

A „Think of Me” egyszerre fülbemászó és kellemes de mégsem biztos, hogy „visszatérő” anyag. Szinte biztos, hogy a megfelelő promócióval ez a dal irgalmatlan népszerű lehet, szinte biztos, hogy a rádiók agyon játszanák. Talán erős fogalmazás, hogy nem visszatérő anyag, mert mégis megállja a helyét: különleges, friss és mint fentebb is említettem, fülbemászó. A szinte beszédes éneklős verzék kiemelkedőek, viszont a bridge-re való váltás elég randomra sikeredett.

A dalhoz hamarosan várható a hivatalos kisfilm is. Van egy olyan érzésem, hogy nem fognak sz@rozni a lányok, és egy atom kisfilmet kapunk majd a közeljövőben.