Lana Del Rey: „Ki tudja mikor fog megjelenni új albumom”

Pedig jövőhéten érkezett volna a korong…

Facebook oldalunkon mi is beszámoltunk róla, hogy több neves sajtó is lehozta, hogy Lana Del Rey vadonatúj albuma, a „Norman Fucking Rockwell” március 29-én, azaz jövőhéten pénteken érkezett volna..

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Nos, ez úgy tűnik nem teljesül majd be. Már a „megerősítések” idején is érdekes volt, hogy a két legnépszerűbb alternatív előadó, akik ráadásul egy kiadóhoz vannak szerződtetve, Lana Del Rey maga és Billie Eilish egy napon adná ki korongjaikat… valószínűleg ezt senki sem lépné meg.

Nos, Lana most újra elkezdte használni régi Twitter fiókját, a @MissDaytona-t, ahol régebben a „Love„-ról is beszámolt. Csak hogy ne gyanúsítsák meg, hogy nem is Ő az aki a másik oldalról tweetel, ezért kiposztolt a fiókra egy soha nem látott képet magáról, melyet később hivatalos Instagram fiókján is megosztott a rajongóival. Lana ezen a fiókon keresztül válaszolt egy rajongónak, aki azt kérdezte tőle, mikor érkezik új korongja. Lana nemes egyszerűséggel ennyit válaszolt

az album készen van drágám, de ki tudja mikor jelenik majd meg

– Lana Twitteren

Egyelőre úgy tűnik tényleg fogalma sincs az énekesnőnek, mikor érkezik új albuma. Lehet meg sem jelenik. Lehet meglepetés megjelenés lesz pénteken. Lehet csak eltolták a megjelenést. Nagyon sok lehetséges forgatókönyv képzelhető el jelenleg. Valószínűleg hamarosan újabb infókat csepegtet nekünk az énekesnő.