Narancsfák és pazar, nyári hangulat: MARINA biztosan megtáncoltat

Április 26-án érkezik MARINA visszatérő albuma.

MARINA jó pár évet kihagyott a zenei életből, rajongói már biztosan éheztek az énekesnő új dalaira. Áprilisban pedig végre megjelenik visszatérő korongja is.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Az eredetileg Marina & the Diamonds nevet viselő MARINA végre úgy érzi, hogy készen áll új dalokkal és albummal jelentkezni. A „Love + Fear” április 26-án érkezik majd. A korong lead kislemeze a „Handmade Heaven” még februárban jelent meg, azóta pedig megismertük a „Superstar”-t is, valamint ugye alapból ismertük a Clean Bandit-tal közös „Baby”-t is.

Nem hazudott, amikor azt mondta egy kicsit visszatér görög gyökereihez. Végül is több hónapot töltött Görögországban, ahol albuma nagy részét írta és készítette. Az „Orange Trees” egy igazi déli hangzással ellátott, potenciális sláger, aminek csak egy kis löket kell és a rádiók fel fogják zabálni.

Mint tudjuk, az album címe azt jelenti, hogy két részre tudjuk bontani a korongot. Egy „Love” illetve egy „Fear” részre. Egyelőre kizárólag a „Love” részről hallhattunk dalokat, melyek az énekesnő elmondása szerint pörgősebbek, míg a „Fear” oldal kissé melankolikus.