Sabrina Carpenter és Alan Walker összeállt egy dal erejéig!

A PUBG Mobile nevezetű játék betétdala lett a dal!

Madison Beer után most Sabrina Carpenter is hangját adta egy játék betétdalának. Sabrina épp a slágergyáros, Alan Walker-rel állt össze az „On My Way” kedvéért.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Töretlenül ível felfelé Sabrina Carpenter karrierje. Amióta kiadásra került a „Singular Act I”, azóta kétségtelenül egyre sikeresebb. Nem is csoda, hiszen előző albuma, az „EVOlution” még inkább fiatalabb énjét tükrözi, míg mostani korszakában már egy igazi popsztárt hallhatunk. Amúgy leszögezném, hogy nincs semmi probléma a fiatalosabb, nem teljesen érett hangzással, hiszen az énekesnő mindössze

Az „On My Way” c. dala viszont a semmiből jelent meg. Pár nappal ez előtt érkezett meg a „Singular Act II” első kislemeze, a „Pushing 20”, de máris megjelent legújabb dala. Az „On My Way”-en Alan Walker és Farruko oldalán hallhatjuk a szőke szépséget és tagadhatatlanul Walker munkája a dal. A közeljövőben a másik slágergyáros DJ-vel, marshmello-val várható Sabrinának közreműködése (legyünk őszinték, marshmello-nak körülbelül minden pop előadóval van már dala, de még egyik sem jelent meg: többek között Demi Lovato-val, Madison Beer-rel, Zara Larsson-nal vagy Rita Ora-val).

A dal amúgy egy játéknak a PUBG -nak a betétdala. Sajnos hiába jelent meg a dallal együtt a hivatalos kisfilm, Sabrina Carpenter nem tűnik fel benne.